PEP POBLET (musical)

Solista saxofonista ofereix la proposta SaxSessions a mida per als “Village” dels festivals amb una durada de 90 minuts.
Oferir la milllor música per amenitzar la sessió, des del CHILL OUT a les improvitzacions LOUNGE & DEEPHOUSE o els temes de més ACTUALITAT, sempre amb el segell personal de Pep Poblet.

Sesions SaxSessions
Festival
video demo

PEP POBLET I JOAN TENA (musical)

Duet musical en que interpreten tot tipus d’estils musicals amb la màgia de marevellar a tots els públics. (Durada 75 minuts).
2 músics: Joan (guitarra i veu), Pep (saxo)

Pep poblet i Joan Tena
Pep Poblet
Joan Tena
Video demo

BETH RODERGAS (musical)

Beth està de celebració amb la gira dels seus 20 anys, tot un homenatge a la seva trajectòria professional.

La seva carrera artística comença als 16 anys a on canta i col·labora amb diverses orquestres i el 2002 participa al programa d’OT de TVE.


Video demo

TARZAN BOYS (musical)

Grup musical interpreten 2.5 hores de cançons dels anys 80 fins a l’actualitat on podràs sentir els millors temes de Rock, pop, Disco i Funky de tots els temps presentats de manera encadenada perquè no paris de ballar.

5 músics: Juanjo (veu principal), Pep (teclat i veus), David (baix), Jordi (bateria), Chema (guitarra i veus)

Tarzan boys

LA VELLA LOLA (musical)

Quatre professors de música interpretant havaneres, valsets mariners i cançons de taverna.

La vella Lola, amb 20 anys de vida, és garantia de bon so i bon repertori. Les havaneres més conegudes i celebrades per gaudir qualsevol esdeveniment.

Oferim la possibilitat d’incrementar o reduir el nombre de músics, sense perdre qualitat, per tal d’encaixar en diferents pressupostos o conveniències.
2/3/4 músics: Josep Bergadà, Elisa Sala, Toni Pujol, Marta Bombí.

La Vella Lola

BENTROBATS (musical)

Grup musical amb cançons Catalanes de lletra pròpia en que les seves interpretacions barregen pop amb música folklòrica, ofereixen 90 minuts de bona música.
4 músics: en Joan (veu principal i guitarra), Jordi (guitarra i veus), Jan (baig i veus), Oriol (bateria i veus).

PEP PLAZA (actor humorista)

AUTOFICCIÓ. Espectacle autobiogràfic, o no del tot, amb els seus personatges reals i de ficció, que fa un repàs d’anècdotes autèntiques i també inventades tot enllaçant un gag amb l’altre. Hi ha música en directe amb en Pep a la guitarra i els acompanyaments musicals del pianista Nito Figueres. Molt de bon humor, rialles assegurades, espontaneïtat i animació.
Actor humorista actualment en el programa de TV3 Polònia interpretant personatges com: Pedro Sánches, Pep Guardiola, Quim Muzó, Bertín Osborne i molts altres. (durada 60′)
Pep Plaza

JOAQUÍN MATES (mag, il.lusionista)

L’únic il·lusionista que ha aconseguit els 4 passis d’or del jurat del Got Talent.

Un gran professional que viu per i per a la màgia. És especialista en màgia d’escena i de prop, centrant-se en la participació activa dels seus espectadors i combinant harmònicament el millor il·lusionisme amb fortes dosis d’humor i ironia.
Ideal per tots el públics ho poden adaptar per a públic infantil.
vido demo

SESIONES DJ FLAIX FM

Actiuació amb els Dj de Flaix Fm amb Sergi Domene, Hector Ortega i Edgar Manchado duració 4 hores de la millor música d’actualitat.

Inclu:
-3 deejays
-100 samarretes de Flaix FM per regalar
-20 mencions de publicitat per Flaix FM (Cobertura cadena) la
setmana prèvia a l’esdeveniment
-Campanya a les XXSS corporatives
-disseny del flye

DJ ADRIAN GRÖSSER

Actor de professió i Dj com entreteniment, estil musical house classic, techno. Duració a convenir, òptima 2,5h
Adrian Grösser

DJ LITUS

Estil: Actual, Reggeaton, Comercial, House, Disco, Remember: 80´s, 90¨s, Català, infantil, etc. Duració a convenir, òptima 2.5h.

Desplaça cap amunt