EQUIP PROFESIONAL

So de màxima qualitat y nítides

Els nostres escenaris incorporen equips de sons professionals amb sistema autoamplificats Line Array amb processador de so DSP, de la signatura Valenciana Das Àudio, generant un total de 20.000w RMS podent realitzar esdeveniments de petit publico a esdeveniments majors amb una capacitat de publico de 2.000 persones.

¿Que son les equips de so Line Array?

Un sistema de so Line Array és una configuració d’altaveus utilitzada en esdeveniments en viu, concerts i altres entorns on es requereix una distribució uniforme i controlada del so en una àrea gran. A diferència dels sistemes d’altaveus tradicionals, en els quals els altaveus es col·loquen en el sòl o en suports individuals, els sistemes Line Array consisteixen en múltiples altaveus col·locats en línia vertical i dissenyats per a treballar junts com una única font de so coherent. El principal avantatge d’un sistema de so Line Array és la seva capacitat per a proporcionar una cobertura uniforme del so en distàncies llargues i en àrees àmplies. Això s’aconsegueix gràcies a la forma en què els altaveus estan disposats ja les tècniques d’ajust i alineació que s’utilitzen per a optimitzar el rendiment del sistema. Els sistemes Line Array també ofereixen una major direcció del so, cosa que significa que és possible controlar millor cap a on es dirigeix el so i reduir la quantitat de so reflectit en sostres i parets, millorant la qualitat del so en el públic.

¿Perquè sirveix un procesador de so DSP?

Un processador de senyal digital d’àudio (DSP per les seves sigles en anglès, Digital Signal Processor) és un dispositiu electrònic que s’utilitza per a processar senyals d’àudio de manera digital. Els DSP s’utilitzen per a ajustar la resposta de freqüència del sistema de so en funció de l’entorn i les característiques acústiques del lloc del concert. Això implica equilibrar les freqüències per a aconseguir un so clar i uniforme en tota l’àrea d’audiència.

¿Que significa les sigles RMS en un equip de música?

RMS ve del terme anglès Root Pixen Square, que significa arrel quadrada mitjana, en terme matemàtic aquesta potència es refereix a quanta potència contínua pot oferir l’altaveu sense que es distorsioni l’àudio, i cal saber diferenciar-lo de la potència del seu pic màxim, que en la majoria de casos és el doble del valor RMS.

Desplaça cap amunt